Meer informatie

Voordelen van de AVIA Card

Locaties bij jou in de buurt

Met de AVIA Card heb je de gelegenheid om bij meer dan 700.000 laadpunten en 2.500 tanklocaties te laden en tanken. Hierbij kun je kiezen uit DC snelladers en AC laadpalen, afhankelijk van jouw behoefte.

Overzichtelijk op één factuur

Je krijgt alles overzichtelijk op één factuur, inclusief laad- en tankverbruik en de overige aankopen zoals smeermiddelen en carwash. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een factuur met alleen laad- en tankverbruik. De kosten worden automatisch geïncasseerd van je rekening waardoor je hier geen omkijken naar hebt.

Geen onverwachte kosten

Wanneer je de AVIA Card alleen gebruikt om te tanken en niet om te laden, dan is de pas geheel kosteloos. Als je ook gebruik wilt maken van laden, dan kost het €7,50 per maand per pas. Hiervoor worden in Nederland geen extra transactiekosten gerekend.

Alle gegevens in de AVIA Laden app

Wij maken uw laadstatus en laadgeschiedenis eenvoudig inzichtelijk in onze app. Daarnaast vind je ook gemakkelijk de dichtstbijzijnde laadpaal en biedt de app slimme oplossingen op basis van jouw agenda. Zo zit je nooit met een lege accu en ben je altijd goed voorbereid onderweg.

Optionele extra's

Btw & accijns

Vereenvoudig je btw- en accijns administratie. In veel landen zijn diesel, tolgelden en veergelden onderworpen aan btw. Voor al deze landen bestaan verschillende regels voor de teruggaaf van deze btw. Het is in een aantal landen ook mogelijk om je accijns terug te vorderen. 

Toldiensten

In maar liefst veertien landen kun je gebruik maken van onze service. Boek en betaal eenvoudig. Met slechts 1 kastje kun je profiteren van de meest uitgebreide toldekking in Europa. Ook voor tunnels en bruggen, zoals de Mont Blanc, Eurotunnel, Fréjus Tunnels en de Liefkenshoektunnel.

Veerboot

Via AVIA boek je overtochten en profiteer je van het grootste Europese netwerk met 700 ferryroutes op de vier belangrijkste corridors van de Europese zeeën; West Europa, Oostzee, Zuidwest-Europa en Zuidoost-Europa. Een veerboot boeken kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

ROLA

Toegang tot al de belangrijke European Rolling Road (ROLA) connecties in Frankrijk, Duitsland, Italië, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië. Altijd een goede verbinding.

Truckwash

Is je truck toe aan een grondige reiniging? Op enkele truckwash locaties wordt onze AVIA Card geaccepteerd. De truckwash locaties hebben de juiste grootte en hoogte voor bijzondere voertuigen.

Carwash

Is jouw auto toe aan een grondige reiniging? Bezoek één van onze carwash-locaties met ruime wasboxen, wasstraat en hoogwaardige stofzuigers. Na een bezoek aan onze carwash is je auto weer brandschoon, van binnen én buiten.