Meer informatie
Bijna 100 jaar ervaring
3.500 AVIA locaties in heel Europa
Actief in 15 landen
Bijna 100 jaar ervaring
3.500 AVIA locaties in heel Europa
Actief in 15 landen
DC Laden 4
AVIA VOLT

Moeiteloos overstappen
op EV mobiliteit

We zien een toenemende behoefte aan elektrische laadoplossingen. Nu we meer en meer overstappen op het elektrisch voortbewegen, installeren wij de faciliteiten op deze groeiende vraag.

Er is een divers aanbod aan voertuigen verkrijgbaar op de markt die allemaal op een andere manier laden en een verschillende capaciteit hebben. Hierbij is gebruik, actieradius en het aantal kW’s van belang.

Wat AVIA VOLT voor je kan doen

Slimme laadoplossingen

We hebben voor alle laadbehoeften een passend product.

Aanbod op maat

We kennen je bedrijf en behoefte. We werken samen aan een duurzame toekomst voor je bedrijf en medewerkers.

Advies, begeleiding en 24/7 support

Eén vaste partner die het hele proces begeleidt van advies tot installatie. Na installatie moeiteloos laden en gebruik, ondersteund door onze excellente en persoonlijke service.

Eenvoud en flexibiliteit

Wij van AVIA VOLT geloven dat EV mobiliteit moeiteloos moet zijn. Hierbij is eenvoud en flexibiliteit ons uitgangspunt. Want naast de ontwikkeling in elektrificatie van de voertuigen, focussen wij ons op de laadinfrastructuur. Denk aan thuisladers, maar ook volledige mobiele snellaadstations die op elke locatie ingezet kunnen worden.

We creëren duurzame laadoplossingen voor thuis en voor bedrijven. We verzorgen het totale proces van aanvraag tot stekker. Op één factuur, afgestemd op jouw specifieke wensen. Onze laadproducten zijn modulair en hebben een kW efficiëntie station. Hiermee maximaliseren we jouw energie en minimaliseren we de laadtijd en investering, door vanuit kleine modules elk voertuig te faciliteren in wat nodig is. Simpelweg door de stekker in de auto te stoppen.

Over AVIA VOLT

Je vindt ons in
15 landen

Naast de ontwikkeling in elektrificatie van voertuigen focussen wij ons op de laadinfrastructuur. Onbegrensd door heel Europa. Met 700.000+ laadpunten is er altijd een laadpunt in de buurt.

  • 24/7 support
  • Persoonlijke benadering
  • Korte lijnen
  • Actief in 15 landen