Meer informatie
Thuisladen met AVIA VOLT
Thuisladen

De beste laadoplossing
voor thuis

De beste optie voor een laadpaal thuis is vrijwel altijd een AC laadpaal. Onze AC laders zijn gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te installeren en bieden genoeg vermogen voor wat je thuis nodig hebt.

AC laders van AVIA VOLT
De AC laders van AVIA VOLT kennen een uniek design en slimme software. Het opladen van jouw auto en het onderhoud aan jouw laadpaal worden hierdoor gemakkelijk gemaakt.

Opgeladen naar kantoor

Doordat de AC laders meerdere uren nodig hebben om een auto volledig op te laden, zijn ze zeer geschikt om jouw auto in de nacht op te laden. Ook biedt een AC lader voor de meeste bedrijven genoeg vermogen om het wagenpark gedurende de werkdag te voorzien van stroom!

  • Gezonde investering
  • CO2-besparend
  • Klaar voor de toekomst
  • Laadoplossing op maat
  • 24/7 support
  • Toegang tot milieuzones
Thuisladen met AVIA VOLT
Huuskes logo
Hiab logo
VDL Translift logo
Green Road Equipment logo
Circulus logo (1)

Klaar voor moeiteloos laden?

Wij ondersteunen je graag in je energietransitie.
Thuisladen met de AVIA VOLT AC laadpaal
AC laadpaal thuisladen
Verrekening

Het unieke verrekensysteem
van AVIA VOLT

Er zijn verschillende scenario’s mogelijk waarbij je wil dat er een verrekening (reimbursement) plaatsvindt tussen de door jou thuis geladen stroom (privé) en de zakelijke auto. Een voorbeeld daarbij is dat je van jouw werkgever een auto van de zaak mag rijden, maar dat daarbij de kW’s die je privé laadt verrekend moeten worden. Je kreeg immers bij een benzine of diesel voertuig ook een tankpas, waarmee de kosten voor het tanken belast werden aan jouw werkgever.

Bekijk alle scenario's
Veelgestelde vragen

We beantwoorden graag al je vragen

Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Wat kost een laadpaal?

De kosten voor een laadpaal zijn voor ieder bedrijf anders. De aanschafprijs is vaak hetzelfde, maar de variabele kosten kunnen variëren. Voor een prijsopgave op maat kun je contact opnemen met één van onze adviseurs.

Kunnen anderen ook bij mijn laadpaal laden?

Dat ligt aan je behoefte. Het is mogelijk om de laadpaal zo in te stellen dat anderen aan jouw laadpaal kunnen laden. Jij verdient op die manier een X bedrag per kWh. Handig als je de laadpaal op een locatie plaatst waar ook anderen kunnen parkeren.

Moet ik de laadpaal zelf installeren?

Nee, dit hoeft niet. Wij hebben installateurs die de laadpaal bij je komen plaatsen, zodat je je hier geen zorgen over hoeft te maken. Bij AVIA VOLT bieden wij je alles aan, van A tot Z.

Wat is de beste laadpaal voor mijn werknemer?

AC laadpalen zijn vooral geschikt voor thuisladen. Werknemers kunnen hun auto opladen gedurende de nacht. Neem contact met ons op om een inventarisatie te maken en om te kijken welke laadoplossing geschikt is voor jou of jouw werknemers.

Wat klanten over ons zeggen

Deze vorm van maatwerk zie je niet vaak bij de grote spelers en bovendien loopt AVIA echt voorop als het gaat om wat ze ons te bieden hebben. Zowel qua samenwerking als qua geleverde kwaliteit zijn ze wat ons betreft nog steeds de beste partij.

Lennart Driessen - Manager Materieel

We zijn erg tevreden met de laadoplossing, daarnaast is het fijn dat AVIA VOLT een totaaloplossing biedt.

Harrie Reink - Manager Logistiek

Onze AVIA VOLT laadoplossingen zorgen ervoor dat alle voertuigen efficiënt en energiezuinig worden opgeladen waardoor geen enkel voortuig onnodig lang aan de laadpaal hoeft te staan.

Elke van Langen - Hoofd Verkoop