Meer informatie
Elektrisch laden retail
Retail & Horeca

Totaaloplossing
voor bedrijven

AVIA VOLT biedt een totaaloplossing aan voor de branche Retail & Horeca. Dit wil zeggen dat AVIA VOLT jouw bedrijf ondersteunt in het aanschaffen van een laadvoorziening van A tot Z. Van het inventariseren, de vergunningsaanvraag tot aan realisatie en onderhoud van de laadvoorziening.

Kies je voor AVIA VOLT, dan kies je voor een oplossing die gefaseerd mee kan groeien met de behoefte van de locatie en de mogelijkheid biedt om te laden op gunstige momenten i.c.m. dynamische tarieven of eigen opwek van energie. Naast een eigen laadplein is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de openbare AVIA VOLT laadpleinen onderweg.

Groenrijk Tilburg inspireert klanten om te vergroenen

GroenRijk Tilburg heeft bij het tuincentrum twee openbare laadpalen van AVIA VOLT geplaatst. Ook is het tuincentrum voorzien van meer dan vijfhonderdvijftig zonnepanelen, waardoor ze in de zomermaanden volledig zelfvoorzienend zijn. Door de groei van hun webshops is het wagenpark en het aantal gereden kilometers de afgelopen jaren enorm toegenomen. Om het bezorgen zo duurzaam mogelijk te kunnen doen, tanken ze hun bussen met HVO20 van AVIA. Dit is een duurzame diesel die wordt gemaakt uit plantaardig afval en zorgt voor een directe CO2-reductie van 20%.

Huuskes logo
Twente Milieu logo
VDL Translift logo
Circulus logo (1)
InMotion logo

Klaar voor moeiteloos laden?

Wij ondersteunen je graag in je energietransitie.
10
Elektrisch laden retail
Software

AVIA VOLT als CPO voor jouw laadvoorzieningen

AVIA VOLT als CPO ondersteunt jouw bedrijf volledig in het laadproces. We bieden 24/7 service support, realtime statusupdates van de hardware en gemakkelijke verrekening van laadsessies.

  • Hulp op afstand
  • Verrekening
  • Volledige controle
  • Beheer laadpaal
Lees verder over ons software aanbod
Hernieuwbare Brandstof Eenheden

Verdien geld met HBE's

HBE staat voor Hernieuwbare Brandstof Eenheden. Hiermee moeten leveranciers van fossiele brandstoffen hun CO2-uitstoot compenseren. Deze leveranciers kunnen aan HBE's komen door ze zelf te creëren of in te kopen.

Wanneer jij dus duurzaam opgewekte stroom levert via laadpalen, beloont de overheid je in de vorm van hernieuwbare brandstofeenheden. Deze certificaten zijn geld waard en kunnen verhandeld worden aan deze leveranciers.

Dit extra verdienmodel is dusdanig interessant dat het ook belangrijk is rekening te houden met de regelgeving omtrent de HBE claim.

Elektrisch laden retail
Elektrisch laden retail
Subsidies

Maak optimaal gebruik van de beschikbare subsidies

Wij van AVIA VOLT specialiseren ons in de subsidies die gelden voor jou. Voor elke sector en elk project zijn verschillende subsidies en ondersteuningen mogelijk. Wij denken met onze klanten mee en zorgen dat zij optimaal gebruik maken van de beschikbare subsidies. Zo wordt de investering in een duurzaam wagenpark, passende laadvoorzieningen en een vermindering van de uitstoot des te interessanter.

Recente subsidies
Investeringsmogelijkheden

Wij investeren mee in jouw locatie

Naast meedenken met de klant, dóén wij ook graag mee met de klant. Beschik jij over parkeergelegenheden, heb je behoefte aan een laadpaal of meerdere laadpalen, maar kun of wil je niet investeren in de laadpalen op jouw locatie. Dat is wat ons betreft geen enkel probleem! Zo kunnen wij de hele investering doen, kunnen we de investeringskosten delen of kun je laadvoorzieningen huren of laten financieren.

Samen zorgen wij voor een gezonde opbrengst van jouw laadvoorziening.

Elektrisch laden retail
Veelgestelde vragen

We beantwoorden graag al je vragen

Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Wat kost een laadpaal?

De kosten voor een laadpaal zijn voor ieder bedrijf anders. De aanschafprijs is vaak hetzelfde, maar de variabele kosten kunnen variëren. Voor een prijsopgave op maat kun je contact opnemen met één van onze adviseurs.

Kunnen anderen ook bij mijn laadpaal laden?

Dat ligt aan je behoefte. Het is mogelijk om de laadpaal zo in te stellen dat anderen aan jouw laadpaal kunnen laden. Jij verdient op die manier een X bedrag per kWh. Handig als je de laadpaal op een locatie plaatst waar ook anderen kunnen parkeren.

Moet ik de laadpaal zelf installeren?

Nee, dit hoeft niet. Wij hebben installateurs die de laadpaal bij je komen plaatsen, zodat je je hier geen zorgen over hoeft te maken. Bij AVIA VOLT bieden wij je alles aan, van A tot Z.

Wat is de beste laadpaal voor mijn bedrijf?

Dit hangt onder andere af van de grote van het wagenpark en de laadbehoefte die er is. AC laadpalen zijn vooral geschikt voor bedrijven in de sector Retail & Horeca. Medewerkers en klanten kunnen hun auto opladen gedurende hun werkdag of verblijf. Neem contact met ons op om een inventarisatie te maken en te kijken welke laadoplossing geschikt is voor jouw bedrijf.

Wat anderen over ons zeggen

Deze vorm van maatwerk zie je niet vaak bij de grote spelers en bovendien loopt AVIA echt voorop als het gaat om wat ze ons te bieden hebben. Zowel qua samenwerking als qua geleverde kwaliteit zijn ze wat ons betreft nog steeds de beste partij.

Lennart Driessen - Manager Materieel

We zijn erg tevreden met de laadoplossing, daarnaast is het fijn dat AVIA VOLT een totaaloplossing biedt.

Harrie Reink - Manager Logistiek

Onze AVIA VOLT laadoplossingen zorgen ervoor dat alle voertuigen efficiënt en energiezuinig worden opgeladen waardoor geen enkel voortuig onnodig lang aan de laadpaal hoeft te staan.

Elke van Langen - Hoofd Verkoop