Offerte aanvragen
Voor berijders

Extra voordelen

AVIA VOLT biedt extra voordelen voor berijders. Met de AVIA Laden app navigeer je gemakkelijk naar het dichtstbijzijnde laadpunt en heb je toegang tot slimme features, met de AVIA Card kun je laden en tanken op één pas en door middel van verrekening kunnen jouw werknemers de gemaakte kosten gemakkelijk verrekenen met de werkgever.

Ontdek alle voordelen! 

Liever persoonlijk contact?

Twente Milieu hard op weg naar 90% minder CO2-uitstoot in 2030

Twente Milieu staat voor een schone en gezonde leefomgeving. Continu werken aan een duurzame organisatie en een duurzaam wagenpark is dan ook vanzelfsprekend. Door onder andere het tekenen van het convenant ‘Duurzame Voertuigen en Brandstoffen’, heeft Twente Milieu al grote stappen gezet en gaan ze de komende jaren nog meer stappen zetten, met als uiteindelijk doel minimaal 90% minder CO2-uitstoot in 2030...

Huuskes onderweg naar een steeds groener wagenpark

Huuskes is totaalleverancier, producent en kennispartner in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering. Al sinds 1956 werken ze met een team van meer dan 1.000 medewerkers aan lekker en gezond eten en drinken voor hun klanten. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) heeft altijd al een belangrijke rol binnen de bedrijfsvoering van Huuskes gespeeld en duurzaamheid is hierin een steeds belangrijker onderdeel geworden...

Huuskes Logo AVIA VOLT
Twente Milieu Logo AVIA VOLT
Circulus Logo AVIA VOLT
VDL Translift Logo AVIA VOLT
Inmotion Logo AVIA VOLT
Over Avia VOLT

Klaar voor
moeiteloos laden?

We zien een toenemende behoefte aan elektrische laadoplossingen. Nu we meer en meer overstappen op het elektrisch voortbewegen, installeren wij de faciliteiten op deze groeiende vraag.

Er is daardoor een divers aanbod aan voertuigen verkrijgbaar op de markt die allemaal op een andere manier laden en een verschillende capaciteit hebben. Hierbij is gebruik, actieradius en het aantal KW’s van belang.

Over AVIA VOLT